HELPSANA MEDICAL CENTER

         Mereu alaturi de tine!

Campina, Judetul Prahova STR. Henri COANDA, NR.11
Tel / Fax:    0244 375 303
Orange:     0754 375 303
Vodafone: 0722 375 303
HELPSANA MEDICAL CENTER
Prezentare Servicii medicale Lista medici Album foto Articole de specialitate Contact
Ecograf Voluson, marca General Electric, de ultima generatie, cu posibilitati de a efectua ecografie generala pentru adulti si copii, cardiaca, urologica, de san, ginecologica si obstetricala (ecografie 2D, tridimensionala 3D si 4D = tridimensionala in timp real). Clinica este dotata cu ECG computerizat de inalta fidelitate, test de efort si HOLTER ECG, pentru evaluarea cu mare precizie a afectiunilor cardiovasculare. HELPSANA Medical Center - va invita sa va simtiti ca si acasa!!

Consultatii de specialitate:

Hematologie ClinicaHematologia este ramura medicinei interne care se ocupa cu sangele, organele care il produc si bolile acestuia. Hematologia include studiul etiologiei, diagnosticarii, tratarii, identificarii posibilelor complicatii si profilaxiei bolilor sangvine. Medicul de laborator este cel care realizeaza toate testele necesare studiului sangelui.

Bolile sangvine afecteaza producerea sangelui si/sau a componentelor acestuia, cum ar fi celulele sangvine (hematii, tromobocite si leucocite), hemoglobina, proteine sangvine(ex. albumine, globuline, TGP, TGO, factori ai coagularii, imunoglobuline, anticorpi, transferina, ceruloplasmina, etc), mecanismele coagularii, etc.

Medicii specializati in hematologie sunt cunoscuti ca hematologi. Munca lor de rutina include ingrijirea si tratamentul pacientilor cu boli hematologice. Medicii care lucreza in laboratoare sunt cunoscuti ca medici de laborator. Anatomopatologii sunt cei responsabili de vizualizarea sub microscop a frotiurilor de tesut hematopoietic ( din maduva osoasa / maduva rosie din oasele late - stern, coxal, etc ). Exista boli sangvine (ex. leucemie, limfom Hodgkin, mielom multiplu ) ce necesita o stransa colaborare intre hematolog si oncolog.
 
by treboR